Spitzbergák - expedíció a jeges ősvadonba

Spitzbergák - expedíció a jeges ősvadonba21 Jul 19:00 - 29 Jul 22:00 - Longyearbyen
Longyearbyen

Route

IGAZI KALANDRA VÁGYSZ? AKKOR EZT A TÚRÁT NEKED TALÁLTUK KI!
Van egy hely, egy sziget a Földön, ahol fél évig világos van, és fél évig sötét. Ahol a természet az úr, az ember csak sallang. Ahol a folyók még ma is úgy folynak, ahogyan a kedvük tartja, ahol a rénszarvas csordák még kedvükre kóborolnak, ahol a partot rozmár kolóniák és fészkelő sarkvidéki madarak milliói töltik meg. Ahol több jegesmedve él, mint ember, ahol nem visznek utak, és nincs térerő sem, és ahonnan sok-sok expedíció indult el hajdanán az Északi-sark felfedezésére. Ahol túrázni még ma is felér egy expedícióval, ahol egy évben kevesebb ember fordul meg a vadonban, mint az Everest csúcsán egy jobb napon.

Ez a hely a Spitzbergák, vagy Svalbard, Norvégia és a Pólus között félúton, Grönland északi peremével egy magasságban. Ez az a hely, amit eddig csak kalandos útleírásokból és természetfilmekből ismertünk. Eddig!

Silvester unter dem Nordpol - Jahreswechsel auf Spitzbergen

31 Dec 09:00 - 01 Jan 16:30 31 Dec 09:00 - 01 Jan 16:30 - Longyearbyen Longyearbyen
Longyearbyen Longyearbyen
Seien Sie bei der zweiten deutschen Flugexpedition ab Deutschland in die Polarnacht Spitzbergens dabei! Mit unserem Airline-Partner Germania heben Sie mit einem exklusiv...   More info


© 2018 Siguez